Printen

Met onze printers zijn wij is staat een kwaliteit te leveren die drukwerk benaderd. Print on Demand, Variabel Data Printing met wisselende tekst en beeld zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Dit betekent voor u een verregaande vorm van personalisatie waarmee u uw doelgroep gericht kunt bereiken. Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde brochure, of een brief met geïntegreerde customer loyaltycard. Samen met u vinden wij een oplossing voor uw communicatie vraagstuk.

Wij maken gebruik van verschillende kleur en zwart/wit laserprinters. Voor het Full Color printen gebruiken wij een Xerox Versant 2100 Digital Colourpress en een Canon ImagePress C600i. Hiermee kunnen wij elk formaat tot 330 x 488 mm verwerken, tot een maximum van 300grams. Daarnaast beschikken wij over een Rena highspeed inktjetsysteem, voor bijvoorbeeld het snel adresseren van enveloppen.

Liever Offset drukwerk? Geen enkel probleem. Als onderdeel van de Vanderperk Groep kunnen we dat in eigen huis produceren, inclusief ontwerp en opmaak.

Hoe kunnen wij u helpen?

* = Verplicht veld

BGR

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Tel : 0184 - 430 864
E-mail : directmail@bgr.nl

BGR is een onderdeel van de Vanderperk Groep. Een strateeg in communicatie en marketing.