Over ons

BGR is sinds 1966 actief op het gebied van Direct mail en fulfilment. Wij hebben een groot aantal vaste relaties waarmee wij, in de meeste gevallen, al vele jaren samenwerken. Deze klantloyaliteit is ondermeer te danken aan het no-nonsense karakter van BGR.

Met een compact team zijn wij in staat zowel lage én hoge volumes snel en adequaat te verwerken. Kernwaarden zijn hierbij integriteit, flexibiliteit en creativiteit. Wij worden graag door opdrachtgevers vroegtijdig in het mailtraject betrokken om vanuit onze expertise te adviseren over zowel vorm als inhoud, met als doel een zo hoog mogelijk rendement van de mailing te bereiken.

Vanwege de pensionering van onze directeur zijn we vanaf 1 mei 2017 samen gegaan met de Vanderperk Groep. Zij brengen een enorme toevoeging in onze diensten. Het zijn specialisten in online en offline marketing en communicatie. Dat betekent dat naast ons dienstenpakket nu zijn toegevoegd: online marketing, webdevelopment, een drukkerij en een binderij. Het zijn dus bedenkers en uitvoerders van marketing en communicatie in de brede zin van het woord. Wij zijn erg blij dat we met deze verbreding en verdieping, onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

BGR

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Tel : 0184 - 430 864
E-mail : directmail@bgr.nl

BGR is een onderdeel van de Vanderperk Groep. Een strateeg in communicatie en marketing.